Džiaugiamės galėdami pristatyti Jums naują mūsų parduotuvės PREMIUM kokybės prekinį drabužių ženklą iš Švedijos "Haglöfs".

"Haglöfs" brėžia ribas už ribų, mąsto nestandartiškai ir gyvena už savo komforto zonos ribų. Požiūris į naujoves yra šio skandinaviško prekinio ženklo istorijos, kuri prasidėjo dar 1914 m., pagrindas. Daugiau nei prieš šimtmetį sukurta kelioninė kurpinė virto į prekinį ženklą, siūlanti naujus meistriškumo standartus. "Haglöfs" tiki, kad kiekvienas gali patirti įspūdžių gamtoje - kad ir koks būtų oras.

Kaip ir kiti žinomi skandinaviški prekiniai ženklai, taip ir "Haglöfs", didelį dėmesį laisvalaikio drabužių kokybei – patvarioms, kokybiškoms medžiagoms, geram pasiuvimui. Pūkinės striukės, Gore Tex bei kitos naudojamos membranos bei technologijos daro šias prekes ypatingas ir vertas Jūsų dėmesio.

Darbužiai idealūs: hikingui, kalnų žygiams, pėsčiųjų žygiams, slidinėjimui, laisvalaikiui gamtoje. Taip pat ir kasdieniam nešiojimui. Nes outdoors, tai daugiau nei stilius. Tai gyvenimo būdas.